dec 27 2018
Nieuws

Inbraken zijn een dagelijkse kost in België. Er gebeuren meer dan 140 inbraken per dag. Wat zeker opvalt, is dat het inbrakenaantal verhoogt  tijdens de wintermaanden. Dit komt vooral doordat het vroeger donker is. De juiste sloten en het sluiten van de ramen zijn al een goed begin, maar zeker niet voldoende. Zorg er dus voor dat uw huis niet enkel mechanisch, maar ook elektronisch beveiligd is.

Is dit niet het geval? Dan heeft SecuriPlus de oplossing. SecuriPlus beveiligt zowel het gelijkvloers als de verschillende etages. Wij maken alarmsystemen op maat voor uw woning. Niet enkel de binnenkant wordt beveiligd, maar ook de buitenkant. SecuriPlus biedt een 7/24 service en dit met de glimlach. Zo zorgen wij ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken bij uw woning. Voor meer informatie, ga dan naar onze website www.secur-alarmsystemen.be.

 

Zaakvoerder: Jeffrey Quirynen – 04 91/71 45 49 – Koewacht 130, 9190 Stekene

Zaakvoerder: Manuel Rombouts – 04 76/ 74 07 84, showroom Boomsesteenweg 93, 2610 Wilrijk

 

Maatschappelijke zetel:

 

SecuriPlus- Security BVBA
Koewacht 130

9190 Stekene

T +32 (0)491 714 549

 

 

 

Postadres:

 

Securiplus-security bvba

Tav :Jeffrey Quirynen

Koewacht 130

9190 Stekene

 

 

 

Showroom:

 

Boomsesteenweg 93
2610 Wilrijk

 

 

 

Certificaten:

 

BZMi 20-1551-06

INCERT A01-61

  

 

 

Rookmelder kan levens redden….

Tijdens je slaap ruik je niets! De rook van brand verspreidt zich zeer snel en is verstikkend. Rookmelders maken je gelukkig wakker. Investeer voor jezelf en je gezin in goede rookmelders en installeer deze volgens de voorschriften. Rookmelders zijn apparaten die rook én brand ontdekken en dan een hard alarm laten horen. Meer dan een goede raad  van je makelaar.
Lees het artikel arrow_right_alt

Begunstigde van een levensverzekering of beleggingsverzekering

Iedereen kent levensverzekeringen en beleggingsverzekeringen om een kapitaal overlijden te voorzien bij vroegtijdig overlijden ( denk ook aan de schuldsaldoverzekering) en/of om mogelijks hoger rendement te halen met je spaarcenten. Je kan de levens- en beleggingsverzekering ook gebruiken om aan vermogensoverdracht en successieplanning te doen. Belangrijk is dat de begunstigde bij vooroverlijden juist is aangeduid.
Lees het artikel arrow_right_alt

Het ABC van de hospitalisatieverzekering

De wettelijke ziektekostenverzekering betaalt vaak een groot deel van de gezondheidszorg, maar niet altijd alle belangrijke kosten. Dat kan je voorzien in een hospitalisatieverzekering. Wanneer je een hospitalisatieverzekering zoekt, moet je aandachtig te werk gaan. Let goed op de dekkingsvoorwaarden die in het contract opgenomen zijn. Kijk naar uitsluitingen, franchise, dienstverlening,… kortom je moet een verzekering op meer criteria beoordelen dan alleen op de prijs. Je makelaar kan je daar zeker bij helpen aan de hand van de volgende check list.
Lees het artikel arrow_right_alt