Onze missie

Missie: meer synergie voor een betere service

Kantoor Van Buynder Martens heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector (gestart in 1988!) en levert persoonlijk bank- en verzekeringsadvies.

We bieden volledige bank- en verzekeringsoplossingen aan: voor particulieren, voor zelfstandigen en vrije beroepen, voor kleine en middelgrote ondernemingen, voor bedrijven in de bouw- en dienstensector.

De meeste van onze klanten wonen in Sint-Gillis-Waas, Stekene, Sint-Niklaas, Beveren-Waas en het Waasland. We hebben klanten over heel België.

Specialist in uw verzekeringen en bank

Verzekeringen en bank zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede bank- en verzekeringsoplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in uw bank en verzekeringen !

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als uw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekeringssituatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen

Missie

Voor uw zekerheid, ENGAGEREN wij ons:

  • Onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen zodat ik uw belangen kan verdedigen zonder compromis;
  • De sectorale wetgeving en gedragsregels strikt na te leven;
  • Het centrale beheer van uw klachten in volledige onafhankelijkheid bij de Ombudsman van de verzekeringen te erkennen;
  • Te beschikken over de nodige tools om u efficiënt de optimale keuze, prijs, advies en service aan te bieden;
  • Aan continue vorming te doen op verschillende gebieden (wetgeving, productie en verzekeringsproducten, kantoorbeheer, informatica, …);

► Wij bieden klanten de keuze tussen oplossingen, met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Wij geven volledig, eerlijk, onafhankelijk en up-to-date advies in alle discretie.

► Met onze partner – leveranciers werken we transparant, eerlijk en onafhankelijk aan een duurzame samenwerking.

► Bijstand na schade

Bij schade kunt u op ons rekenen en staan wij zo dicht mogelijk bij u. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen op 7. Wij verdedigen persoonlijk uw belangen en wonen de meeste expertises zelf bij. Dankzij schaderegelingvolmachten in brandschaden kan in veel gevallen erg snel tot uitbetaling worden overgegaan. U kunt gebruik maken van ons netwerk van herstellers.