Over ons

Van Buynder Martens BVBA hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak

Geert
Zaakvoeder
verzekeringen@vbma.be

 

 

Michèle
Zaakvoerder bank
michele.martens.12816@axa-bank.be

Vicky
Bank
vicky.staes.12816@axa-bank.be

 

 

 

 

 

Elke
Verzekeringen
elke@vbma.be

 

Els
Verzekeringen
els@vbma.be

 

 

Karen
Verzekeringen
karen@vbma.be

 

 

Michiel
Verzekeringen
verzekeringen@vbma.be

 

 

 

Jan
Verzekeringen
verzekeringen@vbma.be

 

 

 

 

Arne
Verzekeringen
verzekeringen@vbma.be

 

 

 

 

 

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar en bankagent AXA

Missie: synergie voor een betere service

Kantoor Van Buynder Martens heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector (gestart in 1988!) en levert persoonlijk bank- en verzekeringsadvies.

We bieden volledige bank- en verzekeringsoplossingen aan: voor particulieren, voor zelfstandigen en vrije beroepen, voor kleine en middelgrote ondernemingen, voor bedrijven in de bouw- en dienstensector.

De meeste van onze klanten wonen in Sint-Gillis-Waas, Stekene, Sint-Niklaas, Beveren-Waas en het Waasland. We hebben klanten over heel België.

Specialist in uw verzekeringen en bank

Verzekeringen en bank zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede bank- en verzekeringsoplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. “Maatwerk en expertise” is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in uw bank en verzekeringen!

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als uw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekeringssituatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Missie

Voor uw zekerheid, engageren wij ons: 

  • onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen zodat ik uw belangen kan verdedigen zonder compromis, 
  • de sectorale wetgeving en gedragsregels strikt na te leven,
  • het centrale beheer van uw klachten in volledige onafhankelijkheid bij de Ombudsman van de verzekeringen te erkennen, 
  • te beschikken over de nodige tools om u efficiënt de optimale keuze, prijs, advies en service aan te bieden,
  • aan continue vorming te doen op verschillende gebieden (wetgeving, productie en verzekeringsproducten, kantoorbeheer, informatica, …)

Wij bieden klanten de keuze tussen oplossingen, met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Wij geven volledig, eerlijk, onafhankelijk en up-to-date advies in alle discretie. 

Met onze partner-leveranciers werken we transparant, eerlijk en onafhankelijk aan duurzame samenwerking.

Bijstand na schade

Bij schade kunt u op ons rekenen en staan wij zo dicht mogelijk bij u. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen op 7. Wij verdedigen persoonlijk uw belangen en wonen de meeste expertises zelf bij. Dankzij schaderegelingvolmachten in brandschaden kan in veel gevallen erg snel tot uitbetaling worden overgegaan. U kunt gebruikt maken van ons netwerk van herstellers.

 

Absoluut maatwerk, persoonlijkheid en bereikbaarheid

Omdat u belang hecht aan een persoonlijke aanpak, zijn we maar een telefoontje van u verwijderd.

 

Absoluut maatwerk

 

De verzekering die u nodig hebt – niets meer en ook niets minder?

Als 100% onafhankelijke makelaar bieden we u geen standaardpakketten. Wél absoluut maatwerk.

Persoonlijke polis? Check!

 

Uw prototypes, uw kunstcollectie, topsportcarrière, of uw paard, … sommige mensen hebben heel specifieke verzekeringsnoden. Als onafhankelijke makelaar zoeken we een oplossing die uw portefeuille perfect aanvult. 

Achter de schermen voor u in de weer

 

 

Een schadegeval? Een belletje volstaat, en we zijn vertrokken. Terwijl u zich focust op uw core business, behartigen wij uw dossier. Toegewijd en met vakkennis, als een stille kracht achter de schermen. Zo slaapt u op twee oren.

Over ons

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Bij Van Buynder – Martens BVBA bent u altijd welkom. We garanderen een persoonlijke aanpak waarmee we een openhartige langetermijnrelatie met u willen opbouwen.