Bijstand binnen- en buitenland

Veilig op klantenbezoek of zakenreis

Dienen u en uw werknemers vaak met de bedrijfswagen naar het buitenland af te reizen? Wilt u graag gerust uw internationale klanten en partners kunnen opzoeken? Sluit dan zeker een verzekering voor bijstand in binnen- en buitenland af. Ze dekt pechverhelping in België én het buitenland.

Pech én medische bijstand
Onze verzekering dekt de medische en hospitalisatiekosten als gevolg van een ongeval of ziekte, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ook de kosten die u of uw werknemer maken moet door die onvoorziene omstandigheden. Denk aan extra hotelkosten of technische bijstand na een ongeval. Wij nemen het u uit handen. 7 op 7, 24 op 24 staan we voor u klaar!

Wie is verzekerd?
Natuurlijk zijn personen die zich in het voertuig van bijstand bevinden verzekerd. Daarnaast kunnen al uw werknemers ook genieten van de bijstand aan personen. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij verschillende formules en dekkingen aan. Vraag ons ernaar en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Alleen binnenland
Opereert uw organisatie enkel in eigen land, maar wilt u alsnog van onze pechverhelping profiteren? Wij bieden een aparte optie voor bijstand ‘voertuigen binnenland’ aan. Of u nu met een lege accu voor uw voordeur geparkeerd staat of uw medewerker vastzit bij een klant in de Ardennen: onze bijstand snelt te hulp in gans België!

Met een lege accu voor uw voordeur of een medewerker die panne heeft in de Ardennen: onze bijstand snelt te hulp in gans België!

Ook een verzekering op maat van uw wagenpark?

Vraag ernaar, en u slaapt op beide oren.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/770 62 62