Bestuurdersverzekering

BA Bestuurder / Zaakvoerder: laat professionele claims uw privévermogen niet bedreigen

Als zaakvoerder van een onderneming of bestuurder van een vzw hebt u het niet onder de markt. Lange en vermoeiende werkdagen zijn de standaard, zware verantwoordelijkheden leiden onvermijdelijk tot stress. In uw situatie is een foutje niet ondenkbaar. Maar het kan wel ingrijpende gevolgen hebben, zelfs voor uw privévermogen. De bestuurdersverzekering behoedt u voor het ergste als het toch eens misloopt.

 

 

 

 

 

Wat betekent bestuurdersaansprakelijkheid?
De wetgeving op vennootschappen wordt alsmaar strikter, het economische leven meer en meer complex. In een sfeer van internationalisering en fusies is verhoogde waakzaamheid geboden. En dan nog is een fout of nalatigheid snel gebeurd. Komt uw vennootschap door uw toedoen in nauwe schoentjes te zitten? Of stevent uw zaak door uw beslissingen zelfs af op een faillissement? Dan kan uw vennootschap u als CEO een rechtszaak tegen u aanspannen.

Geen overbodige luxe
Iedereen (bedrijven, vzw’s en derden) die financiële schade geleden heeft, kan – met de nodige bewijzen – een klacht indienen tegen een bestuurder. Een verzekering voor de burgerlijke aansprakelijkheid (BA) van bestuurders of beheerders beschermt u tegen dergelijke schadeclaims. Bovendien beschermt u met een enkele polis alle bestuurders binnen uw organisatie. Een must voor iedere zaakvoerder!

Uw voordelen
We stellen u graag onze bestuurdersverzekering voor. Een oplossing op maat van kmo’s en verenigingen:

  • Een contract zonder verborgen uitzonderingen
  • Een dekking tegen alle financiële klachten gericht tegen uw bestuurders
  • Aanzienlijke tussenkomsten in de verdedigingskosten
  • Een eenvoudige onderschrijving en een gemakkelijk beheer

Fout of nalatigheid met schadeclaim tot gevolg? De bestuurdersverzekering behoedt u voor het ergste.

Gaat u ook voor gemoedsrust?

We lichten onze oplossing met plezier toe. Neem contact op voor meer specifieke info.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/770 62 62