Rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstandsverzekering: omdat niet iedereen advocaat is

In het dagelijks leven kunnen de meest onschuldige situaties onverwacht tot conflicten leiden. Hoe pakt u zo’n conflict best aan, hoe komt u zo snel mogelijk tot een oplossing, en wat zijn eigenlijk uw rechten? Zonder juridische ervaring zit u wellicht met de handen in het haar. Onze rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst.

Kiezen voor een goede rechtsbijstandsverzekering is van essentieel belang. Bij een schadegeval eist u niet alleen een uitstekende service van uw verzekeringsmakelaar, maar ook een volledige en correcte vergoeding. En indien het tot een rechtszaak zou komen wenst u ook de beste verdediging.

Vaak denkt men dat de rechtsbijstandsverzekering deel uitmaakt van uw auto- of BA familiale verzekering. Vaak weet u zelf niet eens wanneer de BA verzekering of de rechtsbijstandsverzekeraar is tussengekomen in de regeling van uw dossier. Het kan ook gebeuren dat er belangenconflicten ontstaan: stel u de vraag wat indien tegenpartij bij dezelfde BA verzekeraar verzekerd is… Of u komt zelf in de problemen met uw eigen verzekeraar…

De keuze van een uitstekende verzekering bij een onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar is dus zeker geen overbodige luxe.
Enkele voorbeelden van waarborgen
– Burgerlijk verhaal
– Strafrechtelijke verdediging
– Contractuele geschillen met uw verzekeraar
– Insolventie van derden
– Erf-, schenkings- en testamentair recht
– Fiscaal recht
– Arbeids- en sociaal recht
– …

De meest onschuldige situaties kunnen onverwacht tot conflicten leiden. Een goede rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

Ook liever op zeker spelen?

Onze verzekering is de oplossing voor u. Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde info.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/770 62 62