Gewaarborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen: een garantie van uw salarisniveau

Ongewild aan het bed gekluisterd? Een zaakvoerder kan haast niets ergers overkomen. Op dat moment doet u graag beroep op onze verzekering voor gewaarborgd inkomen. Die stelt uw inkomsten veilig bij arbeidsongeschiktheid. We voorzien een premie die de rente van uw ziekenfonds aanvult. En u behoudt een volwaardig inkomen!

 

 

 

 

 

 

 

Uw rente wordt in essentie berekend op basis van fysiologische en/of economische ongeschiktheid. Wat houdt dat precies in?

  • Fysiologische ongeschiktheid kijkt alleen naar uw lichamelijke toestand
  • Economische ongeschiktheid houdt rekening met de impact hiervan op de uitoefening van uw werk. Moet u als bedrijfsleider constant de baan op? Dan weegt het verlies van uw onderbeen mogelijk harder door dan wanneer u perfect op kantoor of thuis werkt

De premie die u ontvangt hangt samen met enkele criteria zoals leeftijd, beroep en levensstijl. Als zelfstandige trekt u deze premie volledig af als beroepskost. De uitgekeerde rentes worden belast als vervangingsinkomen

 

Waarop wordt uw rente gebaseerd?

De verzekering komt tussen wanneer de arbeidsongeschiktheid zich boven een bepaalde grens manifesteert. Deze grens wordt op voorhand aangegeven in uw contract.

 

Wanneer heeft u er recht op?

Meer weten over uw specifieke voorwaarden?

Contacteer ons en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/770 62 62