Professioneel

Gedreven én veilig ondernemen? Als makelaar zijn we uw toegewijde copiloot. U kunt op ons rekenen van opstart tot overname of pensioen. Wij bieden u ons objectieve advies en een accurate inschatting van uw bedrijfseigen risico’s. Zo weet u wanneer u plankgas kunt geven, en wanneer u best wat afremt. En botst u toch eens op een obstakel? Dan haasten we ons om u te depanneren en snel schadeloos te stellen.

 

U en uw medewerkers

De kracht van uw bedrijf? Dat bent u. En dat zijn uw medewerkers waarop u elke dag weer bouwt. We helpen u om uw werkkracht gezond draaiende te houden. Met motiverende groepspakketten, en sluitende ongevallenverzekeringen.

Arbeidsongevallen arrow_right_altHospitalisatie KMO arrow_right_alt

Uw pensioen

Ondernemen is vandaag uw lust en uw leven. Maar natuurlijk werkt u ook voor later – voor uw vrijheid en comfort. Samen bekijken we hoe u uw financiële toekomst best plant en verzekert. Met slimme oplossingen op maat en termijn.

Individuele pensioentoezegging arrow_right_altVAPZ arrow_right_altRIZIV-contract vrije beroepen arrow_right_alt

Uw bedrijfsvloot

Een bedrijfswagen leasen, of een bedrijfsvloot beheren? De verzekering ervan kan u best wat kopzorgen geven. Die nemen we graag van u over – met een grondige nodenanalyse, goede deals, en een alerte en snelle opvolging.

Bedrijfsvoertuig arrow_right_altBijstand binnen- en buitenland arrow_right_altFietsverzekering arrow_right_alt

Uw zaak

De motor achter uw zaak? Dat zijn uw bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Met onze volledige oplossingen hoeft u zich zelfs bij schade geen zorgen te maken.

Brandverzekering arrow_right_altBedrijfsschade na brand arrow_right_altElektronicapolis arrow_right_altMachinebreuk arrow_right_altBouwplaatsrisico arrow_right_altDiefstalverzekering arrow_right_alt

Uw inkomen

Ook als ondernemer kunt u door ziekte of ongeval even aan het bed gekluisterd zijn. Focus dan gerust op uw genezing. We plannen samen met u een appeltje voor de dorst in. En we zorgen voor een snelle uitkering als dat nodig is.

Gewaarborgd inkomen arrow_right_altSociaal VAPZ arrow_right_alt