Uw nabestaanden – Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering: rustig en sereen afscheid nemen

Niemand denkt graag na over het definitieve einde. Maar in het belang van uw dierbare nabestaanden, is het een goed idee om hier eens bij stil te staan. Wat gebeurt er als u wegvalt? Hoe zorgt u ervoor dat u hen onnodig leed bespaart? Hun verdriet kunt u niet wegnemen, hun financiële zorgen wel. Want na een overlijden moet er plots heel wat geregeld worden. Het is niet makkelijk om deze keuzes te maken als je door verdriet bent overmand. Een begrafenisondernemer helpt er ongetwijfeld bij, maar aan elke begrafenis zijn kosten verbonden. Wij nemen deze last graag uit handen.

 

 

 

Gemiddeld kost een uitvaart al snel tussen de 3500 en 15 000 euro. Het is daarom niet onverstandig om op voorhand al het een en ander te voorzien. Onze uitvaartverzekering regelt, verzorgt en betaalt de uitvaart.

  • Wat bepaalt u? Het kapitaal waarvoor u gedekt wilt worden.
  • Wat betaalt u? Een eenmalige premie of maandelijkse bijdrage, naargelang uw mogelijkheden.

Wij bieden u verschillende formules aan. Zo kiest u de oplossing die aan uw wensen en budget tegemoetkomt.

 

 

Wat voorziet onze uitvaartverzekering?

Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost

Wat is een uitvaartverzekering?

 Van Buynder Martens BVBA helpt u als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.

 

 

Benieuwd of een Uitvaartzorgplan iets voor u is?

Vraag vrijblijvend een brochure per post aan

Of kom er eens over praten

Bereken nu vrijblijvend uw premie

Wat doet Van Buynder Martens BVBA ?

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Verkiest u muziek van Clouseau of Edith Piaf op uw uitvaart? Bij DELA kunt u gratis en zonder verplichtingen uw uitvaartwensen eenvoudig vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Op die manier hoeven uw nabestaanden geen moeilijke keuzes te maken bij de organisatie van uw uitvaart.

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog (professionele omstandigheden [bv. militairen, politie, brandweer] uitgezonderd); misdaad of wanbedrijf indien men deze als (mede)dader pleegde. Offerte, premieberekening en algemene voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

Voor uw nabestaanden zorgen?

Contacteer ons vandaag nog voor gepersonaliseerde oplossing.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/770 62 62