dec 03 2020
Nieuws

Het aantal coronabesmettingen en de overheidsmaatregelen die zijn opgelegd om het virus te bestrijden, dwingen ons om een fysieke afstand van elkaar te bewaren.

De bestaande Coronamaatregelen blijven van kracht in de Kerstperiode.

Toch wil ik graag benadrukken dat ik dicht bij u blijf.
Ik ben gemotiveerder dan ooit om u te adviseren bij de keuze van verzekeringsproducten en bankoplossingen die passen bij uw persoonlijke, familiale of professionele situatie.

We kunnen elkaar blijven zien

Neem gerust contact op met mij en mijn team om een afspraak te maken.

Dat kan telefonisch, via videocall of zelfs face-to-face als dat nodig zou zijn (natuurlijk met respect voor alle coronaregels).

We staan allemaal voor u klaar.

Contacteer ons:
• telefonisch: 03/7706262
• via e-mail: verzekeringen@vbma.be of michele.martens.12816@axa-bank.be

Artikelen uit de sector

jan 03

Last van bovenmatige burenhinder?

Beter een goede buur dan een verre vriend. Een spreekwoord dat we allemaal kennen. Een goede relatie met je buren is belangrijk. Maar wat als het scheef zit? Ook tv-programmamakers maken gretig gebruik van dergelijke verhalen voor reality-tv.
Lees het artikel arrow_right_alt
jan 04

Een te mooie aanbieding? Zeg meteen nee!

Tal van frauduleuze beleggingsaanbiedingen circuleren op het internet en via sociale media. Zo registreerde de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) in 2019 1.227 fraudemeldingen, een stijging van 23% t.o.v. 2018. Dergelijke aanbiedingen beloven zeer hoge winst in zeer uiteenlopende domeinen die vaak gelinkt zijn aan de actualiteit. De oplichters stellen u bv. voor om te beleggen in:
Lees het artikel arrow_right_alt
jan 04

Makelaar, hoeveel geld heb ik nodig om te beleggen?

En dat is geen rare vraag! In tijden van lage rente zoeken spaarders alternatieven voor de verlieslatende spaar- en zichtrekening (lage of negatieve rente en inflatie). Zie ook ons artikel in ’t nieuwsje van januari 2020 ‘Alternatieven voor de spaar- en zichtrekening’ waar we diverse mogelijkheden opsomden. Meer dan ooit is uw onafhankelijke makelaar hét aanspreekpunt om u wegwijs te maken in de boeiende wereld van beleggen. Zijn onafhankelijk advies is goud waard, net als het voorzien van een buffer.
Lees het artikel arrow_right_alt