dec 03 2020
Nieuws

Het aantal coronabesmettingen en de overheidsmaatregelen die zijn opgelegd om het virus te bestrijden, dwingen ons om een fysieke afstand van elkaar te bewaren.

De bestaande Coronamaatregelen blijven van kracht in de Kerstperiode.

Toch wil ik graag benadrukken dat ik dicht bij u blijf.
Ik ben gemotiveerder dan ooit om u te adviseren bij de keuze van verzekeringsproducten en bankoplossingen die passen bij uw persoonlijke, familiale of professionele situatie.

We kunnen elkaar blijven zien

Neem gerust contact op met mij en mijn team om een afspraak te maken.

Dat kan telefonisch, via videocall of zelfs face-to-face als dat nodig zou zijn (natuurlijk met respect voor alle coronaregels).

We staan allemaal voor u klaar.

Contacteer ons:
• telefonisch: 03/7706262
• via e-mail: verzekeringen@vbma.be of michele.martens.12816@axa-bank.be

Artikelen uit de sector

jul 04

Onzekere tijden

Anderhalf jaar oorlog in Oekraïne en de afgelopen covidjaren hebben ons optimisme zwaar aangetast. Er heerst eerder een pessimistisch toekomstbeeld dat nog gevoed wordt door het Globaal Risico’s Rapport van het Wereld Economisch Forum 2023. Dat verslag bundelt de belangrijkste mondiale risico’s en vermeldt wat er zou kunnen gebeuren zowel op korte als op lange termijn indien we niet ingrijpen.
Lees het artikel arrow_right_alt
jan 03

Last van bovenmatige burenhinder?

Beter een goede buur dan een verre vriend. Een spreekwoord dat we allemaal kennen. Een goede relatie met je buren is belangrijk. Maar wat als het scheef zit? Ook tv-programmamakers maken gretig gebruik van dergelijke verhalen voor reality-tv.
Lees het artikel arrow_right_alt
jan 04

Een te mooie aanbieding? Zeg meteen nee!

Tal van frauduleuze beleggingsaanbiedingen circuleren op het internet en via sociale media. Zo registreerde de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) in 2019 1.227 fraudemeldingen, een stijging van 23% t.o.v. 2018. Dergelijke aanbiedingen beloven zeer hoge winst in zeer uiteenlopende domeinen die vaak gelinkt zijn aan de actualiteit. De oplichters stellen u bv. voor om te beleggen in:
Lees het artikel arrow_right_alt