jun 28 2021
Nieuws

Mensen zijn op de dag van vandaag meer en meer thuis. Ze werken thuis, doen aan vakantie in eigen land & genieten van hun eigen bubbel. Ondanks dat het moeilijker is geworden voor inbrekers, blijven woninginbraken een groot probleem in België. Het is daarom uitermate aangeraden om uw woning optimaal te beveiligen.

Door ons nieuw concept van buitendetectie zorgen wij, SecuriPlus, als beveiligingsbedrijf ervoor dat het pand niet enkel binnenin maar ook aan de buitenkant beveiligd is. Zo zal u meteen gewaarschuwd worden alvorens de inbraak heeft plaatsgevonden. Hierdoor geven wij inbrekers geen schijn van kans om zelfs nog maar tot aan uw woning te komen.

Wenst u meer informatie? Ga dan een kijkje nemen op onze website: www.secur-alarmsystemen.be

Zaakvoerder: Jeffrey Quirynen – 0491/71 45 49

 

Artikelen uit de sector

jan 03

Verzekering kunstvoorwerpen

De historisch lage rente op onze spaarboekjes doet mensen zoeken naar andere vormen om te beleggen. Aandelen zijn dan doorgaans hét middel om het rendement op te krikken. Maar vaak kiezen beleggers ook om kunst te kopen.
Lees het artikel arrow_right_alt
jan 03

Last van bovenmatige burenhinder?

Beter een goede buur dan een verre vriend. Een spreekwoord dat we allemaal kennen. Een goede relatie met je buren is belangrijk. Maar wat als het scheef zit? Ook tv-programmamakers maken gretig gebruik van dergelijke verhalen voor reality-tv.
Lees het artikel arrow_right_alt
jun 28

Bob én schade aan een (uit)geleende auto?

Heel wat mensen lenen hun auto al eens uit, of lenen soms zelf het voertuig van een vriend of familielid. Zeker in coronatijden, nu mensen vaker een alternatief zoeken om het openbare vervoer te vermijden. Dat brengt ook vragen met zich mee rond de nieuwe occasionele bestuurder van het ontleende of uitgeleende voertuig, zeker als die niet over een eigen voertuig beschikt.
Lees het artikel arrow_right_alt